Våra partners

Hemvaruhuset.se

Hemvaruhuset.se erbjuder kända badrums-och inredningsprodukter med hög kvalité för försäljning till privatpersoner, företag, inredare och arkitekter.
Våra medarbetare har alla en bred produktkunskap och stor branschkännedom. BIGGI postlådor är erkänt för sin höga kvalité och sin goda service och blev ett naturligt val för oss på Hemvaruhuset. Säljstart 2011-03.

http://www.hemvaruhuset.se/index.php

K-rauta AB
Är ett helägt dotterbolag till Finlands största Handelkoncern Kesko. I maj 1996 öppnade K-rauta AB sitt första varuhus i Sverige. Under åren har konceptet utvecklats och varuhusen har blivit större och fått ett betydligt bredare sortiment. Idag har vi 19 varuhus från Malmö i söder till Luleå i norr. Vårt mål är att kedjan i Sverige skall ha ca 26 varuhus runt om i landet. www.k-rauta.se

Trygga Hem
Välkommen till Trygga Hem! Vi är ett rikstäckande säkerhetsföretag och en av de största leverantörerna av larmsystem till privatpersoner i Sverige. Vår affärsidé är enkel - vi vill erbjuda vanliga människor säkerhetsprodukter och tjänster av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Trygga hem jobbar enbart med kända kvalitetsprodukter. Vi har valt BIGGI med omsorg för att få en Svensk kvalitetsprodukt som i flera konsumenttest fått utmärkelsen BÄST I TEST.
www.tryggahem.se/butiken.php

St George Home Security

St George är en helhestleverantör. Vi har över 1000 utvalda säkerhetsprodukter inom de mest relevanta säkerhetsområden såsom lås, larm, brandskydd, bil-båtsäkerhet m.m. Du hittar vårt sortiment i vår webbutik eller i våra fysiska butiker. St George har - för din egen trygghet samtliga nödvändiga certifikat, licenser och behörigheter samt är även medlem i alla relevanta branschorganisationer.

http://www.stgeorge.se/index.php

WILLA NORDIC AB

BARA DU VET HUR DU VILL BO.

Att köpa hus är en stor investering. Både känslomässigt och ekonomiskt. Och att bygga nytt istället för att köpa ett begagnat hus gör inte saken mindre angelägen. Men långt mycket roligare. Framförallt när du själv har inflytande över husets form och funktion. När du själv bestämmer var du vill ha vinklar och vrår. När du själv kan välja material, färger, tapeter och allt annat som i slutändan formar ditt hus.

http://www.willanordic.se/sv/Om-Willa-Nordic/Bara-du-vet-hur-du-vill-bo-/