BIGGI lagrar din post

Exklusiva postlådor med   Design, Kvalité och Funktion sedan 1991
Hur många dagar kan du vara hemifrån utan att det märks? Redan en dags post med reklam skvallrar om att du inte är hemma... En otömd postlåda ger bra information inför ett framtida inbrott. Med BIGGI:s största postlådor kan Du vara borta 2-4 veckor. När postlådan "BIGGI" kom för mer än 15 år sedan, insåg många hur praktiskt det var att ha en postlåda som samlar en hel semesters post och reklam. På marknaden finns nu idag många postlådor som påminner om originalet. Det går att kopiera mycket men ändå glömma det viktigaste: funktionen och djupet på postlådan.

När Du väljer - ställ då krav!
Försäkra dig om att postlådan fungerar perfekt både för dig och din brevbärare - tidningsbud. För att posten lätt ska kunna skjutas in i öppningen bör inkastluckan gå inåt..

Djupet är viktigare än bredden.
Är postlådan inte tillräckligt djup ¨ställer sig¨ posten i postlådan, vilket gör att den lagrar mindre post än man tror. En justerbar mellanlagringsnivå inuti postlådan finns för olika postmängder/nivåer. Mellanskivan är transparent i Original/Rondo för att Du skall kunna se ifall att någon post smitit ned i botten på postlådan.

Postlådan skall vara låsbar.
BIGGI postlådorna levereras med ett vredlås, vilket gör att Du kan ha den olåst, när Du själv vill. Alla postlådemodeller har högerhängda uttagsluckor men mot ett tillägg kan man få den vänsterhängd.

Design och färger
Den personliga smaken avgör till slut den postlådemodell och färg som passar dig. Mot tillägg kan man beställa en egen kulör från RAL-skalan.

Tillverkning i Sverige
BIGGI postlådor tillverkas i egen fabrik i Uppsala sedan år 2000.

Bäst i TEST!
BIGGI postlådor har varit med i många konsument tester under åren och har i flertalet fall fått Bäst i test. Smartson Postlåde Test

Gör ett bra val. Köp en BIGGI.